Uusi innotiimiläinen haluaa viedä muutokset paremmin maaliin

kati lanu

Kati Lanu, KTM, Good Point Consultingin yrittäjä ja toimitusjohtaja on liittynyt Innotiimi-ICG:n liikkeenjohdon konsulttien tiimiin maaliskuun alusta lähtien.

Kati Lanu on toiminut pitkään markkinoinnin, brändistrategian ja asiakaskokemuksen konsultoinnin parissa, johdon rooleissa ja yrittäjänä. Kokemusta hänelle on kertynyt paljon yhteistyöstä erilaisten yritysten ja toimialojen kanssa.

– Markkinointi, asiakaskokemus ja työntekijäkokemus ovat nivoutuneet tiukasti yhteen. Yhä useammin kehitysprojekteissa on palattu liiketoiminnan strategisten perusasioiden äärelle. Lisäksi markkinointiprosessien digitalisaatio on pannut liikkeelle muutosten aallon. Nyt tuntui oikealta ja erittäin houkuttelevalta liittyä Innotiimi-ICG:n kokeneeseen ja pätevään tiimiin, muutoksen tukijoukkoihin, Kati kertoo.

Kati tuo mukanaan oman repullisensa asiantuntemusta ja kokemusta. Hän on pitkään ollut kiinnostunut nimenomaan yrityskulttuurin vaikutuksesta asiakaskokemukseen ja yrityksen menestykseen.

– Moni asia kulminoituu lopulta siihen, miten tiimit ja yksilöt kokevat muutoksen omalla kohdallaan, ja miten muutoksen ja strategian merkitys näille avautuu. Haluan auttaa viemään muutokset paremmin maaliin – valmentavien, osallistavien ja fasilitoinnin keinoja käyttäen. Kyllä tässä limittyvät vahvasti liiketaloudellinen näkökulma, menestyksen tekevät ihmiset ja alati muuttuvan työelämän haasteet, Kati vahvistaa.

Innotiimi-ICG:n filosofia, menetelmät ja juuret nimenomaan osallistavassa valmentamisessa teki Katin valinnan uudesta kotipesästä lopulta helpoksi. Koska kaikki kehitys liittyy jollakin tavalla muutokseen, Innotiimi-ICG:n slogan ”Your partner in change – Kumppanisi muutoksessa” kiteytti Katinkin asiakaslupauksen hyvin.

– Innotiimi-ICG:n porukka täällä Suomessa tuntuu osaavalta, avoimelta, aktiiviselta ja mukavalta. He ovat saaneet minut tuntemaan itseni todella tervetulleeksi. Innotiimin kansainvälinen verkosto ICG – Integrated Consulting Group – tuo yritykseen oman kiinnostavan lisän, yhteensä yli 140 kollegaa 12 eri maassa takaavat, että opimme toisiltamme koko ajan lisää myös itse ja voimme jakaa oppejamme asiakkaidemme hyödyksi, kansainvälisissä verkostoissa ennenkin toiminut Kati toteaa.

Kati Lanu liittyy Innotiimi-ICG:ssä Johtamisen kehittämisen tiimiin.

Ota yhteyttä Katiin