Uusi ICG-yksikkö Norjaan – MentalKapital

MentalKapital_Hilde og Marianne- Budapest ICG Learning DAYS

Norjaan perustettiin uusi ICG-yksikkö huhtikuun 2020 alussa. Oslolainen konsulttiyritys MentalKapital tuottaa palveluita julkishallinnon lisäksi muun muassa IT-, rakennus-, elintarviketeollisuus- ja pankkialalle.

MentalKapital ICG:n ydinliiketoimintaa on organisaation kehittäminen – erityisesti johtamisen, muutoksen ja tiimin kehittäminen. Yksikössä työskentelee tällä hetkellä kaksi konsulttia: Hilde Grimstad Andresen ja Marianne Kjøraas. Heillä on laaja liiketoimintaosaamisen kokemus sekä Norjassa että kansainvälisesti toimivista yrityksistä. MentalKapital ICG:n tavoitteena on vuoden 2020 aikana laajentaa toimintaansa ja palkata lisää konsultteja.

Molemmat osapuolet hyötyvät kumppanuudesta. MentalKapital vahvistaa ICG:n yhteyksiä Skandinaviassa ja luo parempia mahdollisuuksia rajat ylittävään myyntiin. MentalKapital ICG:n palvelut toimivat siten luonnollisena jatkona ICG:n ydinliiketoiminnalle.

ICG puolestaan luo MentalKapitalille uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä laajentaa MentalKapitalin tuote- ja palveluvalikoimaa. ICG:n vahvuudet – eli innovaatiot, ketterä kehittäminen ja muutosjohtaminen – tukevat hyvin MentalKapitalin nykyisiä palveluita.

Toivotamme MentalKapitalin tervetulleeksi ICG:n joukkoon!