keraenen_header_2

Krista Keränen

Vuonna 2010 Krista lähti matkalle, johon häntä vetivät into oman osaamisen ja yrityksien palveluliiketoiminnan kehittämiseen. Krista sukelsi kansainväliseen insinööri- ja designer-maailmaan Cambridgen yliopistossa, jossa syntyi väitöskirja. Väitöskirja valmistui 2015 ja sen yhteiskehittämisen toimintamalli on vaikuttanut monen organisaatioin johtamiseen. ”Huikea elämys, elämäni pahin vuoristorata, mieletön uuden osaamisen polku, opin kunnolla henkisesti rämpimään ja selviytymään. Kirjoitan paremmin, opin analysoimaan tilanteita laaja-alaisesti, viestinnälliset taidot paranivat ja ymmärrän paljon paremmin insinöörejä”, tiivistää Krista kokonaisvaltaisen kokemuksensa. Matka vaikutti häneen niin ihmisenä kuin konsulttina. Ennen väitöskirjaansa Krista oli jo kerryttänyt mittavan määrän kokemusta palvelulii ketoiminnan alalta yrittäjänä, opettajana, esimiehenä ja johtajana, mutta Camdridgessa hänen työkalupakkiinsa suorastaan satoi uusia johtamisen toimintamalleja ja työkaluja. Syntyi myös innovatiivinen CoCo Cosmos peli, joka loi kokonaan uuden ymmärryksen siitä, miten ihmisiä osallistetaan liiketoiminnan kehitykseen. Kaikki tämä synnytti Kristassa valtavan palon päästä kehittämään organisaatioiden palveluliiketoimintaa. Kansainvälisen tason osaamisensa lisäksi hän on innostava ja ketterä kumppani liiketoiminnan kehittämisessä.

Osaaminen

  • Yhteiskehittämisen prosessit mm. strategia, innovaatio, johtajuus, muutos
  • Palvelumuotoilu & muotoiluajattelu
  • Fasilitointi
  • Business-pelit
  • Digitaalinen liiketoiminnan kehittäminen & liiketoimintamallit

Projektit

Andtriz

Epec

Enoro

Keva

Rantalainen yhtiöt

Sistenza

Verohallinto

XAMK

Hyvä tietää

  • Innokkaana uuden tiedon ja osaamisen rakentajana Krista suunnittelee kirjan kirjoittamista palvelumuotoilusta ja uusien innovatiivisten pelien keksimisestä.
  • Vapaa-ajallaan Krista ompelee ja tekee puutöitä sekä rakentelee puutarhaa. Liikunta kuuluu myös arkeen säännöllisenä aktiviteettina.
  • Viikonloppuina Krista suuntaa perheen kesämökille Etelä-Päijänteelle.

Ota yhteyttä