Missiona parempi johtaminen

hellstroem_header_2

”Olen huomannut, että monessa organisaatiossa käytetyin johtamisen työkalu on Excel. Pelkällä Excel-taulukolla ei kuitenkaan motivoida ketään tai saavuteta ihmisten ymmärrystä ja hyväksyntää muutokselle”, napauttaa Antti Hellström. Katso video!

Kuka olen: Antti Hellström, Innotiimi-ICG:n Managing Partner. Talossa liikkeenjohdon konsulttina vuodesta 2006 lähtien.

Koulutus: Executive MBA, HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu.

Missio: Haluan luoda, kehittää ja tukea parempaa johtajuutta Suomessa toimivissa organisaatioissa. Konsulttina pyrin kuuntelemaan ja ymmärtämään organisaatioiden kulttuuria auttaakseni niitä nousemaan omalla kehityspolullaan seuraavalle tasolle.

Mitä haluan muuttaa: Olen huomannut, että monessa organisaatiossa käytetyin johtamisen työkalu on Excel. Pelkällä Excel-taulukolla ei kuitenkaan motivoida ketään tai saavuteta ihmisten ymmärrystä ja hyväksyntää muutoksille. Haluan auttaa organisaatioita uudistumaan Innotiimi-ICG:n ihmisten johtamisen työkalujen avulla.

Mitä hyötyä ihmisten johtamisen työkaluista on: Sisäinen johtajuus ja vastuunkanto rakentuvat meissä jokaisessa sisäsyntyisesti. Innotiimi-ICG:n ihmisten johtamisen työkalut käynnistävät uusia ajattelumalleja, jotka kehittävät omaehtoista toimintaa ja rohkaisevat ihmisiä kohtaamaan muutoksen. Näiden työkalujen avulla esimies voi tukea kestävän uudistumisen mahdollistavan sisäisen johtajuuden rakentumista tiimiinsä.

Olen harrastanut kalastusta jo vuosien ajan. Alussa olin tyytyväinen mihin tahansa saaliiseen, mutta nykyisin tavoitteeni ovat korkeammalla. Valitsen kalastusvälineet tarkasti tavoitellun saaliin ja sääolosuhteiden mukaan. Vuosien kokemuksen ansiosta olen oppinut valitsemaan kuhunkin tilanteeseen toimivimman uistimen tai silmäkooltaan sopivimman verkon.

Samat periaatteet pätevät myös johtamisen ja organisaatioiden kehittämiseen. Jokainen projekti on ainutlaatuinen, sillä jokaisella organisaatiolla on omat tavoitteensa ja omanlaisensa toimintaympäristö. Kalamiehen tavoin konsultti tarvitsee aina oikeat työkalut sekä kokemuksen tuomaa varmuutta ja näkemystä tulosten saavuttamiseksi.

Liikkeenjohdon konsulttina missioni on johtajuuden kehittäminen. Tässä työssä parhaita uistimia ja verkkoja ovat Innotiimi-ICG:n kymmenen ihmisten johtamisen työkalua. Kerron mielelläni lisää työkaluistamme, toteuttamistamme projekteista sekä ennen kaikkea niiden tuloksista.