Lähtisitkö ohjaamaan laivaa ilman merikorttia ja toimivaa navigointia? Ajaisitko saaristoon ilman luotettavaa luotsia ja henkilöstön tuntevaa purseria? Lean transformaatio on syvällinen muodonmuutos, johon ei pidä lähteä ilman ohjausta ja karttaa. Lean Transformaatiossa tarjoamme kehitysmatkallesi sekä tuen että toimivat menetelmät.

Olemme tukesi Lean transformaatiossa

Vahvistamme ihmisten valmiuksien, arjen muutosten ja prosessin järjestelmällisen kehittämisen tasapainoista eteenpäin vientiä. Tuemme organisaatioita säilyttämään omat erinomaisuutensa piirteet.

Lean transformaatiossa jäsennämme kanssasi tavoitteita, jotka tukevat arjen suunnittelua, seurantaa ja osaamisen kehittymistä. Autamme rakentamaan organisaatioon johtamistavan ja -järjestelmät, jotka tukevat systemaattista osaamisen kehittymistä ja itseohjautuvaa toimintakulttuuria.

Kestävä perusta tulevaan

Yhdessä onnistuminen synnyttää kierteen, joka kasvattaa uskoa kehittämiseen, ymmärrystä, osaamista ja oivalluksia. Tiimien valmius entistä vaativampiin haasteisiin kasvaa, ja organisaation edellytykset itseohjautuvampaan toimintaan paranevat.

Toiminnan kehittyminen ennakoitavammaksi vapauttaa johtamisen energiaa tulevaan. Tulipalojen sammuttamisen sijaan esimies voi keskittyä olennaisimpaan, eli suunnan näyttämiseen, onnistumisen edellytysten kehittämiseen ja asiakasarvon tuottamiseen.

Määrätietoinen ja tuloksellinen, ihmiset huomioiva onnistumisen kierre kasvattaa luottamuspääomaa. Asiakas näkee kehityksen tuloksia, parempaa palvelua, tuotteita ja laatua. Henkilökunnan luottamus jatkuvuuteen rakentaa sitoutumista kehittämiseen. Työtyytyväisyys paranee, kun parannusehdotukset otetaan tosissaan työn alle. Henkilöstö kokee että, heistä todella välitetään.

Olemme kumppanisi…