Yhteiskuva 600x350

JTO Lean Learning Center osaksi Innotiimi-ICG:tä

Lean-osaamisemme hartiat leventyivät olennaisesti, kun JTO Lean Learning Center liittyi joulukuussa osaksi Innotiimi-ICG:tä.

Tässä yhteydessä uusiksi innotiimiläisiksi ryhtyivät Kalervo Laaksoharju ja Peter Kanerva, jotka ovat käytännönläheisten Lean-valmennusten ja koulutusten erityisosaajia.

Laaksoharju ja Kanerva ovat kehittäneet polkuautojen kokoamiseen keskittyvän harjoitustehtaan, jossa organisaatiot pääsevät autenttisessa oppimisympäristössä harjoittelemaan keskeisiä lean-oppeja. Mediassakin esillä olleen harjoitustehtaan lisäksi JTO Lean Learning Center on tarjonnut lukuisille organisaatioille arjen työtä ja johtamista parantavaa konsultointia.

– Tiemme ovat ristenneet moneen otteeseen, ja viime keväänä koitti otollinen hetki viedä asioita eteenpäin. Laaksoharju ja Kanerva jakavat saman ajatuksen ihmislähtöisesta, osallistavasta ja yhdessä oppimiseen kannustavasta valmennustyylistä. Sekä meidän että JTO Lean Learning Centeristä siirtyvät asiakkaat tulevat hyötymään täydentyneestä osaamisesta, kuvailee Innotiimi-ICG:n managing partner Antti Hellström.

– Pidän innotiimiläisten menetelmistä ja tavasta kohdata ihmisiä. Olen itse nähnyt, kuinka ne johtavat tuloksiin. Toimiminen Innotiimi-ICG:n laajassa verkostossa tuo meille valtavasti uusia oppeja ja mahdollisuuksia. Lisäksi meillä on paljon annettavaa yhteisille uusille asiakkaille, kertoo Kalervo Laaksoharju.

Laaksoharju ja Kanerva ovat hakeneet lean-oppia filosofian syntymaasta Japanista, jossa he Toyotan kokeneiden senseiden valmennuksessa perehtyivät Toyotan ja heidän alihankkijoidensa toimintatapoihin. Näitä ajatuksia he ovat jalkauttaneet Suomessa jo useita vuosia. Asiakkaina ovat olleet teollisuuden eri toimialat, kauppa, oppilaitokset, palvelualan organisaatiot ja terveydenhuollon toimialat.

– Yrityksissä usein tunnistetaan, että jotain pitäisi tehdä, muttei tiedetä miten. Harjoitustehtaalla ihmiset oivaltavat nopeasti, että lean on ihmisten johtamista: ensin rakennamme ihmisiä, sitten vasta autoja, Laaksoharju kuvailee.

Alkuvuodesta järjestämme kaikille avoimia valmennuksia, ja me innotiimiläiset kerromme mielellämme lisää uusista lean-valmennuksista ja koulutuksista. Harjoitussimulaatio on mahdollista toteuttaa myös mobiiliratkaisulla, joten konsulttimme kiertävät tarpeen mukaan muuallakin Suomessa.

Yhdistymisen 3 tärkeintä asiakashyötyä

1. Uusia valmennuksia ja menetelmiä johtamisen, esimiestyön ja arjen tekemisen kehittämiseen – nyt myös Innotiimi-ICG asiakkaat pääsevät työstämään organisaationsa toimintaa käytännönläheisissä valmennuksissa harjoitustehtaassa.
2. Asiakkaan tueksi laajempi kokonaisuus – organisaatio pystyy toteuttamaan suuren muutoksen yhden kumppanin tuella.
3. Avoimet valmennukset – seuraa tapahtumakalenteriamme ja tule tutustumaan käytännönläheiseen simulaatioon. Kenties juuri tämä valmennus ratkaisisi organisaatiosi johtamiseen, esimiesten toimintaan tai arjen tekemiseen liittyvät haasteet?

Ota yhteyttä!