Mikä työssäsi on parasta?

Tässä työssä saa valtavasti energiaa, kun koko ajan näkee onnistumisia ja pystyy auttamaan asiakasta eteenpäin. Tärkeä motivaatiotekijä on myös oma oppiminen ja kehittyminen, koskaan ei ole itse valmis. Jokaisesta asiakaskeissistä on jäänyt jotain reppuun ja vastaavasti opin myös omilta kollegoilta koko ajan. Innotiimi-ICG:n kansanvälinen konsulttiverkosto on myös pelkkää plussaa.

Mitkä ovat onnistumisen avaimet?

Onnistumiseen tarvitaan hyvät vuorovaikutustaidot. Ja tämä tarkoittaa ennen kaikkea kuuntelua. Me emme anna asiakkaille valmiita vastauksia luennoimalla vaan autamme heidät eri työkalujen ja menetelmien avulla löytämään niitä. Näin syntyy molemminpuolinen luottamus ja hyvä pohja kehittämiselle.

Tärkeätä on myös viihtyä yrittäjänä. Tässä työssä vastaa itsenäisesti omasta tekemisestään, mutta saa sparrausta ja voi purkaa tilanteita mahtavan kollegaporukan kanssa. Päivät ovat ajoittain todella pitkiä ja viikonloppuisin aika kuluu helposti seuraavaa viikkoa valmistelevissa hommissa. Mutta kun olet vapaalla, niin sitten olet todella vapaalla ja voit tehdä jotain ihan muuta.