Ota yhteyttä

 
/ maanantai, 30 lokakuu 2017

VuoLearning: nykyaikainen kurssikansio päivittyy ja on vuorovaikutteinen

VuoLearning: nykyaikainen kurssikansio päivittyy ja on vuorovaikutteinen

Ammattilainen on tarkka työkalupakistaan, eikä suosittele rämpylöitä edes amatööreille. Me Innotiimi-ICG:ssä olemme valinneet suomalaista digiosaamista asiakkaidemme hyväksi. Esittelemme juttusarjassa työkalupakkimme digitaalisia luottotyökaluja.

Takana ovat ne ajat, kun korpihotellissa käydystä koulutuksesta mukaan jäi kilon painoinen kurssikansio ja muistot saunaillasta. Nykyajan tahti on vähentänyt koulutusajat murto-osaan ja nostanut oppimistavoitteet katon rajaan.

Tämän päivän koulutusmateriaali sisältää mm. työkaluja, ajattelumalleja ja viitekehyksiä, joiden taustoja ja käyttötarkoituksia valmentaja avaa ja käsittelyttää osallistujille. Tämän jälkeen pienryhmäläiset harjoittelevat työkaluja valmentajan ohjaamana sekä valmennuksessa että valmennuspäivien välillä aidoissa ympäristöissä kokemusta hankkien. Kun osallistujat jakavat aidot kokemuksensa palautteena toisilleen, syntyy keskustelua tärkeistä yhteisistä teemoista – ja oppimista.

VuoLearning on alusta helppoon digioppimiseen

Suomalainen VuoLearning tarjoaa nykyaikaisen digitaalisen alustan, jonka ominaisuudet tukevat yksilöllistä oppimista nykyajan vaatimuksissa. Oppimismateriaali päivittyy pilvessä, josta se on helppo löytää ja kerrata kaikilla mobiililaitteilla vaikka aamubussissa. Parin-kolmen kuukauden jälkeen toteutettava valmentajan ohjaama kertaus- ja sparraustilaisuus syventää taitoja. Oppimisalustan hyödyt tulevat tässäkin esille, sillä uudet kokemukset saadaan siirrettyä yhteiseen digialustaan kaikkien käyttöön.

VuoLearning -oppimisalustan avulla...

• oppimisen mahdollisuuksia tulee lisää kun alustaan pääsee omalta älypuhelimelta missä vain ja milloin vain,
• voi jakaa tietoa, tehdä tehtäviä ja käydä keskusteluita. Alustalla tehdyt tehtävät, käydyt keskustelut ja annetut palautteet auttavat konsulttia täsmäyttämään palveluaan asiakkaalle merkityksellisiin asioihin,
• resurssit voidaan käyttää tehokkaammin kun tehdään etänä ja itselle sopivaan aikaan ne asiat mitkä eivät edellytä läsnäoloa ja silloin kun ollaan kaikki läsnä fokusoidaan niihin asioihin jotka sitä edellyttävät.

VuoLearning sopii myös minkä tahansa yrityksen käsikirjapohjaksi turvallisuus- ja brändiohjeistuksen tai yrityksen arvoprosessin kommunikoimiseksi vuorovaikutteisesti ja joustavasti.

Osallistu VuoLearning Product Demo -webinaariin perjantaina 3.11. klo 9-10.

Ota yhteyttä, ja viedään organisaatiosi koulutusmateriaalit uudelle tasolle VuoLearning-oppimisalustaa hyödyntäen.