Ota yhteyttä

 
/ maanantai, 28 elokuu 2017

Tutustu Suomi 100 - Tapaturmat 0 -tapahtuman puhujiin

Tutustu Suomi 100 - Tapaturmat 0 -tapahtuman puhujiin

Olemme saaneet työturvallisuuden johtamista käsittelevään tapahtumaamme kovan tason asiantuntijakaartin puhumaan turvallisemman suomalaisen työelämän puolesta.

 

Innotiimi-ICG kampanjoi tänä syksynä työturvallisuuden - ja työmatkaturvallisuuden - merkityksestä ja vaikutuksista.

Kampanja huipentuu valtakunnallisena tapaturmapäivänä 13.10., jolloin järjestämme työturvallisuuden johtamista käsittelevän seminaarin Vantaalla yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tule hakemaan rautaisannos työturvallisuuden johtamisen konkreettisia työkaluja ja käytännön esimerkkejä hyviin tuloksiin johtaneista käytännöistä. 

Seminaarin puhujat

lkka Tykkyläinen, toimitusjohtaja, Efora Oy

Ilkka Tykkyläinen aloitti Eforan toimitusjohtajana heinäkuussa 2012 ja on luotsannut yritystä digitaalisuutta hyödyntämällä kohti älykkäämmän kunnossapidon ratkaisuja. Ennen Eforaa hän on toiminut eri johtotehtävissä ABB Oy Servicessä sekä Suomessa että ulkomailla ja Elisa Oy:n Palvelutuotannossa.
 
Efora Oy on Stora Enson 100% omistama tytäryhtiö, joka keskittyy parantamaan teollista kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla ja tuotantolaitteistojen elinkaaren hallinnalla.

Marja Kaari, tutkimuspäällikkö, Tapaturmavakuutuskeskus
 
Marja Kaari toimii tutkimuspäällikkönä Tapaturmavakuutuskeskuksessa. Hän luotsaa TVK:n tutkimus- ja analyysipalveluita, jonka ydintehtävänä on työtapaturma- ja ammattitautirekistereihin perustuvien tilastojen laadinta ja analysointi, työpaikkaonnettomuuksien tutkinta ja näihin aiheisiin liittyvä tietopalvelu.

Ari-Pekka Vanamo, tehtaanjohtaja, Metsä Group Kemin tehtaat
 
Ari-Pekka Vanamo on toiminut Metsä Groupin Kemin tehtaiden johtajana vuodesta 2015.
Aikaisempi ura hänellä on ollut UPM-Kymmene Oyj:llä parin vuosikymmenen ajalta mm. tuotantojohtajana ja tehdaspalvelujohtana.

Metsä Group on kansainvälisesti toimiva suomalainen metsäteollisuuskonserni, joka työllistää yli 9 300 ihmistä. Jokaisessa yksikössä työturvallisuuden jatkuva parantaminen on kaiken toiminnan ytimessä ja osa päivittäistä toimintaa.

Riikka Ruotsala, tutkija, Työterveyslaitos

Riikka Ruotsala on toiminut Työterveyslaitoksella tutkijana vuodesta 2003. Hän tutkii ja kehittää työturvallisuutta – ei kammiossa vaan työpaikkojen kanssa. Hän on tutkinut muun muassa nolla tapaturmaa -ajatteluun sitoutuneita työpaikkoja ja työturvallisuuden kehittämiseen liittyviä menestystekijöitä.

Ruotsalan mielestä turvallisuuden kehittämiseen tarvitaan pieni annos lisää pehmoilua ja onnistumisten huomiointia.

Petteri Nousiainen, Global HSE Manager, Valmet Technologies Service Business Line

Petteri Nousiainen on vuodesta 2015 lähtien vastannut Valmet Technologies Service Business Linen globaalista turvallisuusjohtamisen kehittämisestä. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä paikallisten yksiköiden ja niiden johtajien kanssa.

Petterillä on pitkä kansainvälinen kokemus metsäteollisuudesta ja sen kunnossapidosta sekä turvallisuus johtamisesta.

Valmet Technolgies Service BL:ssä työskentelee 5 500 asiantuntijaa noin 100 toimipaikassa ympäri maailmaa.

Prikaatikenraali Pasi Välimäki, komentaja, Karjalan prikaati
 
Pasi Välimäki on toiminut prikaatin komentajana 2017 vuoden alusta. Hänellä on pitkä Pääesikuntakokemus puolustusvoimien operatiivisesta ja strategisesta suunnittelusta. Hän on palvellut NATO- ja YK-operaatioissa sekä opiskelut ja palvellut Yhdysvalloissa. Pataljoonan komentajana hän palveli Karjalan prikaatissa vuosina 2007-09.
 
Karjalan prikaati on mekanisoitujen joukkojen osaamiskeskus, joka tuottaa ja ylläpitää kaikki aselajit käsittäviä valmiusjoukkoja ja kolmen maakunnan paikallisjoukkoja. Prikaati on yksi Suomen suurimmista joukko-osastoista, jossa palvelee ja työskentelee päivittäin lähes 3 500 henkilöä. 

Lue lisää ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan täällä.