Ota yhteyttä

 

Uutiset

14.06.2017

Antti Hellström: missiona parempi johtaminen

”Olen huomannut, että monessa organisaatiossa käytetyin johtamisen työkalu on Excel. Pelkällä Excel-taulukolla ei kuitenkaan motivoida ketään tai saavuteta ihmisten ymmärrystä ja hyväksyntää muutokselle.”

22.05.2017

Mitä ICG merkitsee?

Lisää ideoita, enemmän tietoa, parhaita työkaluja. Euroopan kokeneimpien muutosjohtamisen ammattilaisten verkosto Innotiimi-ICG Group palveluksessanne!

15.05.2017

Innotiimi-ICG työyhteisöjen ja esimiestyön kehittämisen Hansel-sopimustoimittajaksi

Työyhteisöjen ja esimiestyön kehittäminen auttaa julkista sektoria vastaamaan nopeasti muuttuvan maailman haasteisiin.

17.04.2017

Konkreettinen muutos 100 päivässä, totta vai tarua?

Totta, jos unohdat ylhäältä alas suunnatun prosessin ja rakennat muutoksen luottamuksen ja henkilöstön osaamisen hyödyntämisen varaan. Ota avuksi Rapid Results.

07.04.2017

Kiinnostaako ura Innotiimi-ICG:ssä?

Haluatko menestyä johdon konsulttina tai organisaatioiden valmentajana VUCA-maailmassa? Ota yhteyttä ja tule tutustumaan Innotiimi-ICG tarjoamiin mahdollisuuksiin!

13.03.2017

Mikko Lehtonen - uutta Innotiimi-ICG:tä

"Muista kehittää yhdessä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa. Pidä lattiatason realiteetit mukana ja muista, että rakenteelliset ratkaisut ja organisaation laatikointi luovat ainoastaan puitteet toteutukselle ja kehittämiselle."

13.03.2017

Näin syntyy radikaali innovaatio

Radikaalien liiketoimintaa, tuotteita tai palveluita aidosti uudistavien innovaatioiden synnyttäminen vaatii poikkeavaa lähestymistapaa. RadiCamp-prosessi on käytettävissä yrityksille ja organisaatioille, jotka etsivät uutta näkökulmaa.

15.02.2017

Krista Keränen liittyi Innotiimi-ICG:hen

"Auta asiakastasi menestymään ja rakenna omat prosessisi tukemaan asiakkaan prosesseja. Rakastu asiakkaan tarpeisiin – älä omiin tuotteisiisi."

04.01.2017

Synnytä Radikaaleja innovaatioita asiantuntemusta törmäyttämällä – RadiCamp

Innotiimi-ICG järjesti aamiaistilaisuuden radikaalien innovaatioiden kehittämishaasteista ja -malleista. Tilaisuudessa Kone, Tikkurila ja Yle jakoivat omia RadiCamp kokemuksiaan (kts. esimerkkejä alla). Tilaisuuteen osallistui joukko suomalaisia kärkiyrityksiä kuten esim. A-lehdet, Enoro, Fingrid, Marioff, Metsähallitus, Ramirent, Ruukki, Serres, Siemens, UPM, Valio ja Vaisala.

23.11.2016

Salainen ase tuotekehityksen läpimurtoihin – TRIZ

Innotiimi-ICG järjesti seminaarin ja valmennuksen tuotekehityksen ammattilaisille TRIZ -työkaluista. Seminaarissa kuultiin onnistuneista patentoituihin keksintöihin johtaneista innovointiprojekteista mm. ABB:lta ja Konecranes:ilta.

Sivu 1 / 7