Ota yhteyttä

 

Uutiset

17.04.2017

Konkreettinen muutos 100 päivässä, totta vai tarua?

Totta, jos unohdat ylhäältä alas suunnatun prosessin ja rakennat muutoksen luottamuksen ja henkilöstön osaamisen hyödyntämisen varaan. Ota avuksi Rapid Results.

07.04.2017

Kiinnostaako ura Innotiimi-ICG:ssä?

Haluatko menestyä johdon konsulttina tai organisaatioiden valmentajana VUCA-maailmassa? Ota yhteyttä ja tule tutustumaan Innotiimi-ICG tarjoamiin mahdollisuuksiin!

13.03.2017

Mikko Lehtonen - uutta Innotiimi-ICG:tä

"Muista kehittää yhdessä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa. Pidä lattiatason realiteetit mukana ja muista, että rakenteelliset ratkaisut ja organisaation laatikointi luovat ainoastaan puitteet toteutukselle ja kehittämiselle."

13.03.2017

Näin syntyy radikaali innovaatio

Radikaalien liiketoimintaa, tuotteita tai palveluita aidosti uudistavien innovaatioiden synnyttäminen vaatii poikkeavaa lähestymistapaa. RadiCamp-prosessi on käytettävissä yrityksille ja organisaatioille, jotka etsivät uutta näkökulmaa.

15.02.2017

Krista Keränen liittyi Innotiimi-ICG:hen

"Auta asiakastasi menestymään ja rakenna omat prosessisi tukemaan asiakkaan prosesseja. Rakastu asiakkaan tarpeisiin – älä omiin tuotteisiisi."

04.01.2017

Synnytä Radikaaleja innovaatioita asiantuntemusta törmäyttämällä – RadiCamp

Innotiimi-ICG järjesti aamiaistilaisuuden radikaalien innovaatioiden kehittämishaasteista ja -malleista. Tilaisuudessa Kone, Tikkurila ja Yle jakoivat omia RadiCamp kokemuksiaan (kts. esimerkkejä alla). Tilaisuuteen osallistui joukko suomalaisia kärkiyrityksiä kuten esim. A-lehdet, Enoro, Fingrid, Marioff, Metsähallitus, Ramirent, Ruukki, Serres, Siemens, UPM, Valio ja Vaisala.

23.11.2016

Salainen ase tuotekehityksen läpimurtoihin – TRIZ

Innotiimi-ICG järjesti seminaarin ja valmennuksen tuotekehityksen ammattilaisille TRIZ -työkaluista. Seminaarissa kuultiin onnistuneista patentoituihin keksintöihin johtaneista innovointiprojekteista mm. ABB:lta ja Konecranes:ilta.

24.10.2016

Hyödynnä Tekesin Innovaatioseteli kanssamme.

Tekes on lanseerannut Innovaatiosetelin käynnistämään tai kiihdyttämään PK-yritysten kaupallista innovaatiotoimintaa ja kansainvälistymistä. Innovaatioseteli on 5000 € arvoinen, voit käyttää sen haluamallasi tavalla innovaatiotoiminnan kehittämiseen. Hakemusprosessi on vaivaton, päätöksen saat alle viikossa. Innotiimi-ICG on Tekes Innovaatiosetelin virallisten palvelutarjoajien listalla. Valitse Innotiimi-ICG:n ammattitaitoiset innovaatiokonsultit ohjaamaan ja valmentamaan innovaatiotoimintasi seuraavalle tasolle.

22.06.2016

Innostava uudistuminen – kestävä kasvu

Onko sinulla meneillään jokin muutoshanke? Haetko uusia ideoita sen onnistumisen edistämiseksi. ”Innostava uudistuminen – kestävä kasvu”- kirjassa on runsaasti näkökulmia muutoksen johtamiseen ja toteutukseen. Kirja julkaistiin 16.5. ja on nyt saatavilla verkkokaupastamme.

Sivu 1 / 7