Ota yhteyttä

 
Valmennus 10.-11.5.2017: Innovointimenetelmät – Ketteryyttä ja innovatiivisuutta kehitystyöpajojen läpivientiin

Valmennus 10.-11.5.2017: Innovointimenetelmät – Ketteryyttä ja innovatiivisuutta kehitystyöpajojen läpivientiin

Haluaisitko saada kehitystyöpajoihin lisää innovatiivisuutta ja tehoa? Tule hakemaan valmennuksesta uusia menetelmiä, joita innovatiiviset suomalaiset yritykset jo käyttävät.

Innotiimi-ICG järjestää ”Innovointimenetelmät – Ketteryyttä ja innovatiivisuutta kehitystyöpajojen läpivientiin” valmennuksen 10.-11.5.2017 Cumulus Resort Airport Congress Centerissä, Vantaalla. Valmennus antaa osallistujille konkreettisia menetelmiä, joiden avulla pystyy analysoimaan ongelmia, luomaan toimivia kehitysideoita ja konseptoimaan niistä innovatiivisia ratkaisuja. Valmennus koostuu menetelmien läpikäynnistä ja käytännön harjoittelusta.

Valmennuksen ohjelma

10.5.2017 klo 8:30 – 16:00

8:30 Aamupalaa tarjolla

9:00 Aloitus

 • Ymmärrä ongelma ja löydä oikea kysymys
  • Ongelmahierarkia-analyysi
 • Luova ajattelu – hyödyllisiä ja omaperäisiä ideoita
 • Ideointimenetelmät
  • WISH ideointihaasteen avaamiseen
  • Ajatusvirta out-of-the box ajatteluun
  • Provokaatio ajattelutottumusten kyseenalaistamiseen
  • Ideointirinki arki-ideointiin
 • Ideoiden konseptointi
  • Konseptiriihi nopeaan konseptointiin

16:00 Lopetus

11.5.2017 klo 8:30 – 16:00

8:30 Aamupalaa tarjolla

9:00 Aloitus

 • Konseptien arviointi- ja valinta
  • Arviointi- ja valintamatriisi ryhmäarviointiin
 • Kokonaisratkaisun mallintaminen
  • Lean canvas radikaaleille ideoille
  • Business model canvas mallintaminen
 • Konseptien prototypointi
  • Paperi/Lego-protot varhaiseen protoiluun
  • Videoprotot ratkaisun konkretisointiin
 • Innovaatioiskut tuote- ja palvelukehityksessä – case-esimerkkejä

16:00 Lopetus  

 

Kenelle valmennus on suunnattu

Valmennus antaa osallistujille konkreettisia menetelmiä, joiden avulla pystyy analysoimaan ongelmia, luomaan toimivia kehitysideoita ja konseptoimaan niistä innovatiivisia ratkaisuja. Valmennustyöpaja parantaa osallistuvien organisaatioiden innovaatiokyvykkyyttä kehittämällä osallistujien luovuus-, ideointi- ja konseptointitaitoja.

Työpaja on tarkoitettu kaikille (esimiehet, kehittäjät, työntekijät, johto), jotka haluavat saada lisäpotkua kehitystyöpajojen läpivientiin. Läpikäytäviä työkaluja on käytetty mm. palvelukehityksessä, tuotekehityksessä, sekä tuotannon, myynnin ja hallinnon kehittämishankkeissa.

Valmennuksen tiedot

Aika ja paikka: 10.-11.5.2017. Cumulus Resort Airport Congress Center, Vantaa (Robert Huberin tie 4, 01510 Vantaa)

Hinta: 1 päivä 750 €, 2 päivää 1150 €

Hintaan sisältyy luentomateriaalit sekä tarjoilut (aamupala, kahvi ja lounas).

Osallistujat saavat kaikista läpikäydyistä menetelmistä yksityiskohtaiset työkalukuvaukset ja mallipohjat.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautumiset 2.5.2017 mennessä alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta tai sähköpostitse jarno.poskela@innotiimi-icg.com

Valmennus on saatavilla myös yrityskohtaisena tarpeenne mukaan

Lisätiedot: Jarno Poskela, jarno.poskela[at]innotiimi-icg.com, 050-3819773

Peruutusehdot: Myöhemmin kuin 10 päivää ennen valmennusta tulleista peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Mikäli osallistumista ei peruta eikä osanottaja saavu koulutukseen, veloitamme kokonaishinnan. Esteen sattuessa valmennuspaikan voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Lataa valmennuksen esite tästä.

Innovointimenetelmät 2017 - Ilmoittaudu

 

Valmentaja

Jarno Poskela (TkT) toimii Innotiimi-ICG:ssä innovaatiotoiminnan konsulttina ja osakkaana. Viimeaikoina hänen valmennus- ja konsultointitoimeksiantonsa ovat keskittyneet mm. innovointimenetelmien, innovaatiostrategian, innovaatiojohtamisen, innovaatioprosessin ja innovaatiokulttuurin kehittämiseen. Hän on toteuttanut asiakkailleen satoja innovointityöpajoja, ennakointitoimeksiantoja ja radikaaleja innovointiprojekteja. Hän on ollut konsultoimassa noin puolta Suomen TOP-50 yritystä innovaatiotoiminnan kehittämisessä. Julkisella sektorilla hän konsultoinut mm. Euroopan parlamenttia, Viron valtionhallintoa sekä Suomen ministeriöitä ja suurimpia kaupunkeja.

Jarno Poskela on myös toiminut useita vuosia Innotiimi Oy:n hallituksen ja johtoryhmän jäsenenä sekä Innovaatiotoiminnan johtamisen ja kehittämisen -liiketoiminta-alueesta vastaavana. Koulutukseltaan Poskela on Tekniikan tohtori. Poskelan väitöskirja käsitteli innovaatiotoiminnan ohjaamista ja suuntaamista organisaatioissa sekä innovaatioprosessin alkupään kehittämistä. Jarno Poskela on kirjoittanut innovaatiotoiminnan johtamisesta ja -kehittämisestä kymmeniä artikkeleita ja kirjoja.

Innotiimi-ICG

Innotiimi on asiantuntevin matkakumppanisi muutoksissa. Olemme kansainvälinen tiimi ja autamme sinua toteuttamaan muutos- ja kehityshankkeesi kestävästi, nopeasti ja tuloksellisesti. Uskomme, että onnistuneita muutostuloksia saavutetaan aina henkilöstön kanssa yhdessä. Muuttuneet tulokset edellyttävät uuden tason löytymistä innovaatioissa, johtamisessa ja itse muutoksen hallinnassa. Asiakkaamme kuvaavat toimintaamme eri projekteissa ammattimaiseksi, luovaksi ja vahvasti osallistavaksi sitoutumisen ja tulosten varmistamiseksi. Innotiimi on osa kansainvälistä Innotiimi-ICG ryhmää. Innotiimi-ICG Groupissa työskentelee 130 konsulttia 12 Euroopan maassa.