Ota yhteyttä

 
Palvelut

Fasilitointi

Innostusta, työn imua ja tuloksellisuutta

Mukaanottava tapa työskennellä on nykyaikaa

Kiinnostus mukaanottavaan johtamiseen on viime vuosina ilahduttavasti kasvanut. ”Management by perkele” on onneksi siirtymässä patruuna-aikakauden mukana historian lehdille ja suomalaisuuteen liittyvien historiallisten stereotypioiden joukkoon. Motivoitunut ja innostunut työntekijä on joidenkin tutkimusten mukaan tuottavuudeltaan jopa satakertainen verrattuna leipiintyneeseen. Ero yksikön taloudellisessa tuloksessa on helposti miljoonaluokkaa.

Innostuneisuutta, työn imua ja sisäistä motivaatiota voidaan todistetusti huomattavasti lisätä antamalla tiimeille mahdollisimman paljon ja aidosti vaikutusmahdollisuuksia oman työnsä sisältöön sekä työn tavoitteisiin ja toteuttamistapoihin. Työssä viihtyminen, työn merkityksellisyys sekä työn tuloksellisuus lisääntyy.

Mukaanottavat työskentelymenetelmät eivät ole tänä päivänä enää puolivuosittaisen osastopalaverien tai työpajojen ohjelmanumeroita, vaan osa päivittäistä nykyaikaista johtamista ja tiimityöskentelyä. Innotiimi-ICG:n yksinkertaisilla sekä helposti omaksuttavilla työskentelymenetelmillä saat tiimisi aidosti johtamaan itse itseään ja työskentelemään huomattavasti aiempaa tuloksellisemmin. Menetelmät ovat käytettävissäsi sekä perinteisinä tiimityötekniikoina että nykyaikaisina digitaalisina työskentelyalustoina.