Ota yhteyttä

 

Toimitusehdot

Yleiset toimitusehdot

Tuotteet toimitetaan normaalina postilähetyksenä tai kuriirilla tai ne voi noutaa toimistoltamme (varmista ensin, että olemme paikalla).

Tuotteiden voimassaolevat myyntihinnat näkyvät kaupan sivuilla. Tuotteiden hintoihin lisätään arvonlisävero 10% (kirjat) tai 24% (muut tuotteet).

Jos et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, voit lähettää sen meille takaisin 14 vuorokauden kuluessa. Palauttamasi tuote hyvitetään sinulle. Tuotteen tulee olla käyttämätön. Vaihdoissa ja palautuksissa liitä lähetyksen mukaan lasku tai muu selvitys.

Jos havaitset tilaamassasi tuotteessa vian, ilmoita siitä meille viipymättä, jolloin sovimme palautuksesta. Jos lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota yhteys Innotiimiin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Saat tuotteiden mukana tai jälkikäteen laskun 14 päivän maksuajalla.

Toimitusalue

Toimitamme tuotteet Eta-maihin ja Sveitsiin, muihin maihin toimittamisesta kysy contact@innotiimi.com.

Tilauksen toimituskulut

Veloitamme toimituksesta postitus- tai kuriirikulut + 5€. Toimitamme tuotteet halvimmalla postin tarjoamalla tavalla, ellei toisin sovita (esim. pikalähetys tai kuriiritoimitus).

Tilaukset Suomen ulkopuolelta

Ulkomaiset tilaukset toimitamme ilman arvonlisäveroa, mikäli lähetys toimitetaan EU:n ulkopuolelle tai EU-maahan yritykselle, jonka VAT-numero on meille ilmoitettu.

Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksesta, toimituksesta tai laskutuksesta, ota yhteyttä contact@innotiimi.com tai (09) 855 3370.

Innotiimi Oy
Puh. (09) 855 3370
Fax. (09) 852 3325
contact@innotiimi.com