Ota yhteyttä

 

Innostava uudistuminen – kestävä kasvu

Innostava uudistuminen – kestävä kasvu

Muutos vaatii aina uutta kyvykkyyttä ja johtamista. Harva muutos vain onnistuu halutulla tavalla. Tiedämme, mitä pitäisi tehdä, mutta haasteena on saada aikaan innostavan uudistumisen prosessi, joka johtaa pysyviin tuloksiin. Organisaatioissa keskitytään muutoshankkeissa usein strategioihin, prosesseihin ja asioihin, mutta ihmisten sitoutuminen ja aktivointi, muutoksen pehmeä puoli jää vähemmälle huomiolle. Tässä tarvitaan muutosjohtamista, sillä kaikki muutokset tapahtuvat ihmisten kautta.

Kirjassa tarkastellaan muutosohjelman suunnittelua ja muutoksen toteutumista muun muassa yksilön ja ryhmän toiminnan sekä johtajan näkökulmista. Eniten hyödyt kirjasta, jos sinulla on käsillä konkreettinen muutoshanke.

Uudistuminen on organisaatiolle ainutlaatuien tapahtumien ketju. Muutosprosessi tulee suunnitella aina senhetkisen tilanteen ja asiayhteyden mukaan organisaation kulttuuriin sopivaksi. Kestävien muutosten aikaansaaminen edellyttää organisaation sosiaalisen ja teknisen arkkitehtuurin muokkaamista. Fasilitoinnin ja koutsauksen merkitys muutosten johtamisessa ja toteutuksessa korostuvat.

Kirjan taustalla on muutosjohtamisen kehitysohjelma, jossa Innotiimin ja sen yrityskumppaneiden oppimisryhmä kokoontui kolmen vuoden ajan käsittelemään kirjan teemoja.

Lisätietoa

  • Hinta: 65.00 €
  • Kirjoittaja: Kai Laamanen – Teijo Räsänen – Anssi Juutilainen
  • Kieli: FI
€65.00
Määrä: