Ota yhteyttä

 
Mikko Lehtonen

Mikko Lehtonen

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tämä on Innotiimi-ICG:n blogisarja 365 tapaa kehittää innovaatiokulttuuria. Esitämme joka viikko seitsemän konkreettista keinoa innovaatiokulttuurin parantamiseksi. Mikä on sinun keinosi jatkaa tätä listaa?

VUCA-ilmiö jyrää

Miten toimin, miten elän mukana - mitä se tarkoittaa päätöksenteon ja johtamisen näkökulmasta?

perjantai, 07 huhtikuu 2017 16:19

Kiinnostaako ura Innotiimi-ICG:ssä?

Haluatko menestyä johdon konsulttina tai organisaatioiden valmentajana VUCA-maailmassa? Ota yhteyttä ja tule tutustumaan Innotiimi-ICG tarjoamiin mahdollisuuksiin!

Tämä on Innotiimi-ICG:n blogisarja 365 tapaa kehittää innovaatiokulttuuria. Esitämme joka viikko seitsemän konkreettista keinoa innovaatiokulttuurin parantamiseksi. Mikä on sinun keinosi jatkaa tätä listaa?

SOTE-uudistus, säästöpaineet, rakenteelliset muutokset, väestön ikääntyminen – julkisiin palveluihin kohdistuu paljon muutospaineita. Miten palveluorganisaatiot vastaavat näihin paineisiin? Miten henkilöstö selviää tulevan muutosrumban keskellä? Tule kuulemaan ja oppimaan käytännön malleja ja työkaluja julkisten palveluiden kehittämiseen.

maanantai, 13 maaliskuu 2017 14:17

Mikko Lehtonen - uutta Innotiimi-ICG:tä

"Muista kehittää yhdessä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa. Pidä lattiatason realiteetit mukana ja muista, että rakenteelliset ratkaisut ja organisaation laatikointi luovat ainoastaan puitteet toteutukselle ja kehittämiselle."

Paraskaan suunnitelma ei ratkaise epävarmuuksia ja vie kehittämisprosessia eteenpäin yhtä tehokkaasti kuin huolellisesti suunniteltu kokeilu!

Tule oppimaan kokeilevan kehittämisen prosessi ja käytännön työkalut Innotiimi-ICG:n valmennukseen heti syksyn alkuun.

Haluaisitko saada kehitystyöpajoihin lisää innovatiivisuutta ja tehoa? Tule hakemaan valmennuksesta uusia menetelmiä, joita innovatiiviset suomalaiset yritykset jo käyttävät.

maanantai, 24 lokakuu 2016 09:48

Hyödynnä Tekesin Innovaatioseteli kanssamme.

Tekes on lanseerannut Innovaatiosetelin käynnistämään tai kiihdyttämään PK-yritysten kaupallista innovaatiotoimintaa ja kansainvälistymistä. Innovaatioseteli on 5000 € arvoinen, voit käyttää sen haluamallasi tavalla innovaatiotoiminnan kehittämiseen. Hakemusprosessi on vaivaton, päätöksen saat alle viikossa. Innotiimi-ICG on Tekes Innovaatiosetelin virallisten palvelutarjoajien listalla. Valitse Innotiimi-ICG:n ammattitaitoiset innovaatiokonsultit ohjaamaan ja valmentamaan innovaatiotoimintasi seuraavalle tasolle.

Kokeilevassa kehittämisessä on monta paikkaa luovuudelle ja innovoinnille. Kehitettävän ratkaisun lisäksi pitää luoda kokeilut ja kehitettävän ratkaisun toteutusmalli. Luova ja tehokas ideointi vaatii keskittymistä, hyvän menetelmän ja riittävän erilaisia ihmisiä.

Prototyyppien avulla konkretisoidaan, kehitetään ja jaetaan ideoita kokeilevassa kehittämisessä. Tässä kuusi hyötyä kehittäjille ja kehitysryhmille.

Kokeileva kehittäminen esitetään usein erilaiseksi kehittämisen malliksi kuin perinteinen, suunnitelmallinen kehittäminen. Sitä se onkin, mutta kokeileva kehittäminen ei suinkaan tarkoita suunnitelmatonta kehittämistä - suunnittelu vain kohdistuu eri tavalla.