Ota yhteyttä

 
Anssi Juutilainen

Anssi Juutilainen

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Parhaat tulokset työturvallisuuden kehittämisessä ja tapaturmista aiheutuvien kustannusten vähentämisessä on saatu aikaan organisaatioissa, joissa turvallisuus on kaikkien asia. Sen kehittämiseen on yhdessä sitouduttu, sitä johdetaan tavoitteellisesti ja siellä välitetään sekä omasta että työkaverin turvallisuudesta.

tiistai, 13 joulukuu 2016 13:41

Onko 360-arvioinneista todellista hyötyä?

Wikipedian mukaan 360-mittausta on tiettävästi ensimmäisen kerran käytetty työntekijöitä / esimiehiä koskevien tietojen keräämiseen 1950-luvulla.

keskiviikko, 09 marraskuu 2016 12:21

Vauhdita muutosta – Rapid Results -malli

Tuntuuko, että uudistuminen junnaa paikallaan tai etenee liian hitaasti? Näyttääkö totuttujen rutiinien muuttaminen työläältä, jopa mahdottomalta? Hiipuuko ihmisten innostus viedä muutoksia eteenpäin, kun he eivät tiedä, mitä tehdä?

keskiviikko, 26 lokakuu 2016 08:53

Puolesta vai vastaan?

Uudistusten onnistumisessa on aina viime kädessä kyse jokaisen henkilökohtaisesta suhtautumisesta muutokseen. Olenko puolesta vai vastaan?

torstai, 15 syyskuu 2016 12:16

Yhden miehen sotako?

Rion olympialaisten jälkeen on urheilua ja erityisesti huippu-urheilua koskeva keskustelu vellonut melkoisissa tyrskyissä. Tosin suurin median kiinnostus näyttää hiipuvan sitä mukaa, kun aikaa Riosta kuluu ja lehdet puista varisee, herätäkseen sitten taas lumen valkaistessa maat ja mannut ja Lahden MM-hiihtojen menestysodotusten kolkutellessa ovella..

tiistai, 13 syyskuu 2016 12:11

Nopeiden muutosten malli

torstai, 08 syyskuu 2016 11:59

Miten innostavaa uudistamista aikaan?

keskiviikko, 18 toukokuu 2011 08:33

Kehitys vai muutos?

Mitä mielikuvia sinulle syntyy yllä olevista sanoista? Varmaankin samanlaisia kuin suurimmalle osalle ihmisiä. Koemme kehityksen ja kehittämisen useimmiten myönteisenä, positiivisia tunteita herättävänä, uusia mahdollisuuksia sisältävänä. Muutos puolestaan jo sanana herättää mielikuvia välttämättömyydestä, ulkoisesta pakosta ja uhkakuvista seurauksista, ellei muutosta ei tehdä. Hulluimpia ovat ne hokemat, joilla ihmisiä yritetään aivopestä "rakastamaan muutosta", koska muuten ei selviydytä. Ikään kuin se olisi jokin sormia napsauttamalla tapahtuva ilmiö, joka saadaan kuntoon kunhan kukin tarkistaa asennettaan.

perjantai, 28 lokakuu 2011 14:09

Muutokset ja sosiaaliset systeemit

Isot muutos- ja kehityshankkeet suunnitellaan ja projektoidaan huolellisesti. Siitä huolimatta hankkeet useimmiten viivästyvät ja saavutetut tulokset ovat heikompia kuin oli suunniteltu. Tavatonta ei ole sekään, että muutokset jättävät huonon jälkimaun organisaatioon. Muistikuvamme kiinnittyvät helposti negatiivisiin tapahtumiin ja tilanteisiin. Pahimmassa tapauksessa aikaisemmin hyvin toimineet ihmissuhteetkin rikkoutuvat.